Til dig der gerne vil spare penge

You are here:  / Inspiration til et grønnere liv / Sådan vælger du den bedste udendørs belysning

Sådan vælger du den bedste udendørs belysning

Har du allerede udendørs belysning, eller har du overvejet at anskaffe dig det til at oplyse din facade, indkørsel, terrasse eller andre udearealer? Det kan vi godt forstå. Udendørs belysning er nemlig enormt flot og hjælper også med at gøre din bolig mere sikker. Men hvilken slags udendørs belysning skal du vælge? Det vil vi se nærmere på her.

Vælg LED-lys som udendørs belysning

Uanset hvilken type belysning, du er på udkig efter, og hvad du skal have oplyst, så anbefaler vi, at du vælger LED-lys til din udendørs belysning. Det er der nemlig mange fordele ved.

For det første sparer du penge, da LED-lys bruger langt mindre energi end traditionelle lys, som fx halogenpærer og glødepærer. Derudover kræver LED-lys minimalt vedligehold. De holder længere så du slipper for at gå og skifte pære hele tiden. Endelig så tænder LED-lys øjeblikkeligt og bliver ikke varme. Særligt sidstnævnte kan være en stor fordel, da den varme, som konventionelle pærer udleder, kan udgøre en brandrisiko.

Se det store udvalg fra Nordtronic af LED udendørs belysning.

Supplér med solcellelys

Du kan med fordel supplere din udendørs belysning med solcellelys. Solcellelys er lamper som drives af genopladelige batterier og oplades i dagtimerne ved hjælp af solceller, så de kan lyse om aftenen. Solcellelys koster derfor ikke noget at have kørende. Dog har solcellelys typisk ikke så kraftigt et lys, så de egner sig bedst til steder, hvor der ikke er behov for meget lys. De egner sig til gengæld godt som supplement til LED-belysning. Hos Nordtronic finder du ligeledes solcellelys til din have, indkørsel eller andre udearealer.

Udendørs belysning med sensor

Du kan også vælge at tilkoble en sensor til din udendørs belysning. Dermed undgår du at dine lamper lyser, når der ikke er behov for det. Hos Nordtronic finder du et stort udvalg af lyssensorer i topkvalitet til din udendørs belysning.

Du kan måske også lide

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).