Til dig der gerne vil spare penge

You are here:  / Inspiration til et grønnere liv / Køb fyringsolie

Køb fyringsolie

Køb fyringsolie

Folk der ikke kender til fyringsolie, tror måske der kun findes en slags. Jeg har selv læst en masse skræmmehistorier om olie og oliepriser, som er så slemme, at man dårligt tør købe fyringsolie. Derfor har jeg besluttet mig for selv, at undersøge det. Når jeg læser på internettet kan jeg se, at der findes nogle ret billige fyringsolier, men også nogle dyre fyringsolier med flere fordele.

Køb den rigtige fyringsolie

Når man skal købe den rigtige fyringsolie, skal man starte med at fastsætte behovet for fyringsolie. Ønsker du en billig olie, en miljøvenlig olie eller ligefrem en olie, der ikke skader dit fyr. Der er masser af forskellige behov at tage hensyn til og det er bare om at vælge den rigtige til dig. Du behøver ikke være bange for at vælge forkert, fordi der findes som regel en masse god kundevejledning. Desuden findes online beregningsskemaer, så man ganske let kan beregne fyringsolieprisen. At købe den rigtige fyringsolie er derfor ikke svært længere.

Min foretrukne fyringsolie

Jeg vil helst bruge en miljøvenlig olie. Jeg har ikke noget imod at betale ekstra for denne service, men må erkende at fyringsolie er dyrt og derfor ser jeg helst at prisen bliver så lav som muligt. Jeg har et gammelt fyr, som snart skal udskiftes og vores behov er at få skiftet fyret ud med en helt anden varmekilde. Derfor har jeg ikke det store behov for at bevare fyrets stand og funktion. Når nu mit behov er fastsat er det også lettere, når den rette olie skal vælges. Min foretrukne fyringsolie er Premium fra Statoil.

Premium fyringsolie

Årsagen til jeg vælger Premium fyringsolie er at det er miljøskånsomt. Desuden er det en svovlfri fyringsolie, hvilket er det bedste valg. Premium fyringsolie skulle på sigt være bedre for økonomien, da det sikrer en bedre fyringsøkonomi.

Du kan måske også lide