Til dig der gerne vil spare penge

You are here:  / Inspiration til et grønnere liv / Spar miljøet og køb lommeregner med solceller

Spar miljøet og køb lommeregner med solceller

Solceller kan findes på alt fra satellitter til regnemaskiner og kan endda hjælpe med at levere strøm til folks hjem samt gadebelysning. Solcellerne arbejder ved hjælp af en fotoelektrisk effekt, som har evnen til at udsende elektroner, når lyset skinner på solcellen. Når sollys skinner direkte på en solcelle, bliver de bittesmå partikler, kaldet fotoner, ramt og silicium atomerne i solcellen hjælper med at overføre energi til de løse elektroner. To forskellige silicium elementer skabes: n-type og p-type. N-typen bliver positivt ladet, og p-typen bliver negativt ladet, hvilket skaber et elektrisk felt i solcellens kraftoverførsel til lommeregneren. Soldrevne regnemaskiner kan være en rigtig god tilføjelse til klasseværelset, fordi de ikke behøver at blive slukket. De fortsætter med at arbejde, så længe der er nok lys, i ugevis. Man slipper dermed også for at tænke på batterier, da solen oplader lommeregneren.

Den miljøvenlige lommeregner

Solceller bliver hele tiden udviklet mere og mere, hvilket betyder, at de kan bruges i flere og flere forskellige produkter, herunder lommeregnere. Solceller er et miljøvenligt koncept, da solen skaber energien, der skal holde diverse produkterne kørende. Man kan dermed spare på strøm, batterier og lignende forurenende energiformer, der ikke er gode for kloden. Det modernes samfund store forbrug og kuldioxid udslip er nemlig med til at fremme den globale opvarmning, hvilket er rigtig skidt for kloden og dens overlevelse.

Køb den evigt aktive lommeregner her

Du kan købe den miljøvenlige solcelle lommeregner ind til klasseværelset eller kontoret hos Lyreco, der i øvrigt har mange andre brugbare kontorartikler og gode ting og sager til klasseværelset.

Du kan måske også lide