Til dig der gerne vil spare penge

You are here:  / Inspiration til et grønnere liv / Nedsæt varmeregningen med din mobil

Nedsæt varmeregningen med din mobil

Med intelligent styring kan energiforbruget overvåges og reguleres via smartphone eller pc. Så du kan fremover nemt styre og reducere dit varmeforbrug med mobilen. Mange boliger i Danmark har allerede fået indført en smart styring af deres varme, således der ikke fyres unødvendigt, når ingen er hjemme. En artikel i Jyllands-Poster beskriver en ny smart mobilreguleret termostat fra Dong. Danske husholdninger får nemmere ved at styre deres varmeforbrug med en ny termostat fra Dong, som kan styres via smartphone og computer. Dong Energy og GreenWave Reality lancerer nu en energibesparende og intelligent styring af varmeforbrug. Med løsningen får danske husholdninger mulighed for at opnå en større komfort og en besparelse på energien på op til cirka 23 pct.

Skræddersy dit forbrug

 

Med den nye løsning kan energiforbruget overvåges og reguleres via smartphone eller pc. Så kan hævning og sænkning af temperaturen skræddersys, både i den samlede husstand og i individuelle rum. For eksempel kan man automatisk sænke temperaturen, mens man er på arbejde. Eller man vælge at kun varme køkkenet op om morgenen, hvis det er der, familien opholder sig. Ambitionen for Dong Energy og GreenWave Reality er at skabe et system, der er både intuitivt og brugervenligt, og boligejerne skal selv kunne sætte systemet op ganske hurtigt og uden yderligere installation. Løsningen består af en brugervenlig applikation, der downloades til smartphone eller pc. Applikationen giver forbrugerne et intuitivt overblik over deres varmeforbrug, samt muligheder for at skræddersy varmeskemaer, helt ned til det enkelte varmeapparat. Eller man kan benytte en af de præ-programmerede indstillinger. Udover applikationen følger der trådløse termostater fra Danfoss og en intelligent enhed til styring af kommunikationen med i den samlede pakke.

Hvis du selv har gode eller dårlige erfaringer med systemet så del dem med os ved at skrive en kommentar nederst på siden.

 

YOU MIGHT ALSO LIKE