Til dig der gerne vil spare penge

You are here:  / Inspiration til et grønnere liv / Økonomien i miljørigtige byggerier

Økonomien i miljørigtige byggerier

Når man opfører nye huse eller lejligheder, så har man netop alle tiders chance for at fra starten af at gøre byggeriet miljøvenligt på alle mulige områder. Men samtidigt skal det kunne betale sig rent økonomisk, men det kan det også i de fleste tilfælde. I vores nuværende samfund prioriterer vi byggerier, som er miljørigtige, og den slags byggerier modtager mange former for tilskud og andre økonomiske fordele. Her i en reportage i Information kan man læse om overvejelserne omkring de miljørigtige byggerier. Eksperterne råder nemlig også til, at det altid skal være økonomisk fordelagtigt at vælge den klimavenlige løsning. Man skal kort sagt altid belønnes for at spare på energien og lade miljøet komme i første række.

Det skal kunne  betale sig

For mange er det det økonomiske der er i højsædet når man skal overveje nyt hus. Det er altså ikke bare vigtigt et nybyggeri er miljøvenligt det skal også være driftseffektivt.

Brugervenlige byggerier

Nye boliger har tekniske løsninger på miljøvenligheden, som f.eks. genanvendelse af regnvand til vask og toiletskyl, varme-genanvending og en meget høj grad af isolering samtidig med, at de ligner helt almindelige række- og parcelhuse og lejligheder. De tekniske løsninger betyder, at folk ikke selv behøver at tænke på at skrue ned for varmen eller slukke lyset.

Du kan måske også lide