Til dig der gerne vil spare penge

You are here:  / Brændstoføkonomi / Find billig fyringsolie

Find billig fyringsolie

Billig fyringsolie er godt for pengepungen. Men, i en tid hvor kriser i Mellemøsten får oliepriserne til at sige som aldrig før, kan det være svært at få fat i en levering billig fyringsolie. For når oliepriserne stiger som aldrig før, så følger prisen på fyringsolie selvfølgelig også med op  det høje leje. Desværre ser det ikke ud til, at denne tendens vender lige med det samme. Øv! Derfor bliver billig fyringsolie nok noget, som kommer til at høre fortiden til – hvad enten vi har lyst til det eller ej.

Led efter billig fyringsolie

Som tendensen var i både 2012 og 2013, så ja, så kan vi jo også medgive, at 2014 har og bliver et dyrt år på oliekontoen. Desværre ser det derfor heller ikke ud som om, at de efterfølgende år bliver bedre og billigere (så skal du skynde dig at flytte til Norge!!). Derfor er det endnu mere vigtigt for dig, at du leder, søger og kigger efter billig fyringsolie. Det kan være du pludselig står med en dråbe billig fyringsolie i hånden. Så søg endelig efter de billige dråber – det kan godt betale sig!

Billig fyringsolie i Tyskland

Ligesom med brænde, sodavand og øl er fyringsolie også blandt de mange varer, hvor det billigere Tyskland kommer ind i billedet. For grundet skatter og afgifter i Danmark, er fyringsolieprisen en hel anden i forhold til Tyskland. Så bor du tæt ved grænsen, så tryk på speederen og kør straks af sted efter fyringsolie. Det kan nemlig hurtigt blive meget fordelagtigt for dig. Selvfølgelig skal du også som med alt andet grænsehandel lige tage i tanke, hvor meget du har med dig over grænsen, når du vender snuden hjemad igen. For du skal virkelig huske ikke at have for meget med – så bliver den billige fyringsolie lige pludselig knap så billig som ønsket.

 

 

Du kan måske også lide