Til dig der gerne vil spare penge

You are here:  / Brændstoføkonomi / Miljøvenlig og økonomisk brugt Audi A3

Miljøvenlig og økonomisk brugt Audi A3

Både firmaer og private er i dagligdagen afhængige af en bil til transportopgaver samt til at repræsentere firmaet med, så det gælder om at få mest bil for pengene, således man indenfor de økonomiske rammer får:

  • En kvalitetsbil med prestige der kan køre i mange år
  • En miljøvenlig bil med god brændstoføkonomi
  • Overkommelig i pris
  • Rimelig plads til passagerer og bagage

Brugte biler er noget billigere end nye biler, men det kan ofte være lidt risikabelt at købe brugt, da man kan komme ud for at skulle ofre mange penge på bilens eventuelle skjulte fejl og mangler. Der findes en type bil, der perfekt kan overholde de førnævnte krav, og det er brugt Audi A3, og takket være den nye AAP garanti fra Audi, så kan man nu på Audis hjemmeside finde en brugt Audi A3, der kan være en god investering til både familiebrug og til brug om firmabil.

Hvorfor vælge en A3?

Der er god fornuft i at investere i brugt Audi A3, især hvis man køber den med AAP garantien. En A3 er en mellemstor personbil i et stilrent design med skarpe linjer, der er en smule mindre end storebror Audi A4 men alligevel noget større end minibilerne A1 og A2.

Dermed får man altså en tilpas stor bil, der kan klare transportbehovet for de fleste familier, da især 5-dørs udgaven er meget rummelig, og bilen er desuden yderst klimavenlig og brændstoføkonomisk, så den er generelt billig i drift på alle områder. Man bliver desuden belønnet med lave udgifter til både forsikring samt til afgifter til staten, der jo fastsættes ud fra, hvor brændstoføkonomisk bilen er, og hvor lidt CO2 der udledes fra bilen, så derfor er det meget økonomisk at vælge den miljøvenlige A3.

Modellen A3 Sportback Ultra har et design, hvor den er ekstrem brændstoføkonomisk, da dels gearingen er højere øverste gear, og desuden er bilen sænket 1,5 centimeter, hvilket reducerer vindmodstanden til glæde for forbruget. Dermed kan bilen med en dieselmotor komme op på imponerende 30,3 km/l ved jævn kørsel, og dermed er bilen ideel med hensyn til plads, ydelse og driftsøkonomi.

Audis AAP garanti

Audi A3 er generelt en bil i høj kvalitet, der med den rette vedligeholdelse nemt kan holde til mange års brug, men bilen koster trods alt 300.000 kr. og opefter fra ny. Heldigvis kan man spare en del ved at købe en brugt Audi A3 frem for bilens nypris, da en brugt Audi A3 med AAP er en lettere tilkørt bil, der kan sammenlines med helt nye biler både med udseende, stand og egenskaber.

Normalt får man ingen eller kun få måneders garanti ved køb af en brugt bil, men visse biler hos Audi benævnes AAP, der betyder Audi Approved Plus, og dette er udvalgte biler, som Audi nøje har gennemgået og sørget for, at alt er 100 % i orden og gennemkontrolleret.

Eventuelle uoriginale dele og fejl og mangler er nu blevet udskiftet med helt nye dele, således bilen nu er i topklasse, og derudover får man så Audis udvidede garanti med i købet. Man får to års fuld garanti på bilen, og man får desuden en to års udvidet serviceaftale med i købet, således man i garantiperioden ikke får noget udgifter til hverken reparationer eller reservedele, da Audi klarer dette, såfremt uheldet alligevel skulle ske.

Med denne betryggende garanti fra Audi, så er det ikke længere risikabelt at købe en brugt bil, og på den måde kan en brugt Audi A3 blive dit bedste bilkøb nogensinde.

Du kan måske også lide