Til dig der gerne vil spare penge

You are here:  / Guides / Genbrug printerpatronerne og skær ned i budgettet

Genbrug printerpatronerne og skær ned i budgettet

Printer blæk er en af de dyreste ting, du vil løbe ind i, når du skal handle ind til kontoret. Du kender måske til, at du har taget en masse billeder med dit digital kamera eller har en masse dokumenter, du skal udskrive. Men midt i udskrivningen løber printerpatronerne tør for blæk. Står man i den situation, har man måske ikke mulighed for at få fat i nogle nye printerpatroner lige med det samme, men så findes der heldigvis et tip til, hvordan man kan genfylde og genbruge printerpatronen.

Sådan genbruger du printerpatroner

Følger du denne guide til at genfylde og genbruge printerpatroner, kan du spare rigtig mange penge. Det betyder imidlertid ikke, at du aldrig nogensinde skal købe printerpatroner igen. Men du kan spare tid og penge ved at genbruge dem nogle gange.

  1. Første step er at købe et blæk refill kit. Disse kan findes hos butikker eller online forhandlere, der sælger kontorartikler.
  2. Næste skridt er at samle dit kit, når du har anskaffet dig det. Det skal gøres på en stor flad arbejdsflade.
  3. Start med at fjerne den tomme patron fra printeren. Husk at lukke printerlåget i mellemtiden.
  4. Tag et par engangshandsker på imens du arbejder med blækket for at undgå at få helt sorte og snavsede fingre.
  5. Tag et stykke køkkenrulle og fold det på midten to gange og placer den tomme patron derpå. Køkkenrullen fanger det blæk, der måtte slippe ud, så bordpladen ikke bliver beskadiget.
  6. Fyld hullerne på toppen af printerpatronen. De kan mærkes ved at køre fingeren hen over etiketten. Nogle patroner har mere end ét hul, men kun det ene fører til blækbeholderen, du vil genfylde. Dette hul vil have en svamp i det.
  7. Brug en skarp blyant til at gennembore hullerne i toppen af blækpatronen.
  8. Udover sort, er der tre forskellige farver blæk til printerpatroner: magenta, cyan og gul. Følg kittets instruktioner om hvilket hul de forskellige farver skal påfyldes i og indsæt den lange kanyle af fra refill blækflasken i det korrekte hul, så trænger skummet ned i bunden af patronen. Tilsæt blækket langsomt, og stop så snart du ser lidt blæk ose ud af hullet.
  9. Dæk hullet med et lille stykke klar tape og sørg for at blækket ikke siver ud af de øverste huller.
  10. Udskift blækpatronen i printeren. Vær meget forsigtig med ikke at indsætte en utæt printerpatron, da det kan beskadige printeren.

Køb printerpatroner her

Du kan købe printerpatroner af høj kvalitet hos Lyreco, der har et stort sortiment af printerpatroner til mange forskellige printertyper. Bestil dine printerpatroner online og følg guiden ovenfor til genopfyldning, når printerpatronerne løber tør, hvis du vil spare penge på printerblæk.

Du kan måske også lide